Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Hoofdlocatie Terra Natura, Slangenburg Zelhem

De hoofdlocatie van Terra Natura - School of Essence ligt in het bosrijke Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg.

De locatie is uniek gelegen, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwsselend uit heide, bossen, vijvers en poelen ten midden van het karakteristieke coulisselandschap van de achterhoek.

Er is een sfeervolle cursusruimte aanwezig met uitzicht op de paardenweides en de rijbak. De speksteen houtkachel zorgt voor een aangename warmte bij koudere dagen en grote schuifpuien zorgen voor veel licht waardoor je niet het gevoel hebt dat je binnen zit. De paardenweides zijn omheind met houten natuurrasters waardoor de locatie een landelijke uitstraling heeft. Aan de buitenbak staat een groot houten prieel waardoor je als deelnemer schaduwrijk en droog kunt genieten van de training. Verder biedt de tuin veel aangename zitmogelijkheden.

Op deze locatie vinden o.a. de volgende trainingsprogramma’s plaats:

Ook kan je naar deze locatie komen als je een Power één of driedaagse wilt doen, en zelf hiervoor niet voldoende faciliteiten hebt aan huis.

Overnachting van paarden is mogelijk en zit in de trainingsprijs inbegrepen. Voor gastpaarden is er weidegang beschikbaar. De graspaddocken grenzen aan elkaar, waardoor de paarden nooit alleen staan. Je kan je eigen hooi meenemen of hooi van ons gebruiken. Indien je hooi van ons gebruikt vragen we hiervoor 10,- euro per paard/per driedaags trainingsweekend. Dit bedrag kan je tijdens de training contant afrekenen. Het hooi wat op de locatie beschikbaar is, is uiteraard van goede kwaliteit.

Contactgegevens:

Boldijk 5A 7021 JA Zelhem 0031 (0)6 472 64 503 info@terra-natura.nl

Terug naar locaties