Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Terra Natura, School of Essence

Terra Natura, School of Essence staat voor een verfijnde en kwaliteitsvolle manier van omgaan met paarden. De trainingen en werkwijze zijn ontwikkelt door Djesse Stubbe.

Djesse’s manier van omgaan met paarden heeft in de afgelopen 22 jaar veel paardentrainers en mensen geïnspireerd. Haar trainingen onderscheiden zich door de unieke aanpak die telkens weer kijkt naar wat mens en paard individueel en gezamenlijk nodig hebben om tot ontwikkeling te kunnen komen. Ze biedt een breed en deskundig inzicht in paarden en helpt je in het verkrijgen van een optimale balans.

Kern ingrediënten die tijdens de trainingen vaak aan bod komen zijn:

Een krachtig lichaamsbewustzijn, innerlijk leiderschap, aanvoelingsvermogen, een goed ontwikkelde intuïtie, een heldere geest en beheersing van energie. Deze bekwamen je tot het verkrijgen van een sensitieve en toch glasheldere communicatie met het paard. Een puur en essentieel evenwicht.

Djesse: Zoals alle oude levenskunsten, leert omgaan met paarden mensen iets over essentiële levenswaarden. Als je een paard op een diep niveau wilt ontmoeten, moet je bereid zijn om te beginnen bij je eigen ontwikkeling. Want geen systeem of methode weegt op tegen de echte authenticiteit van jouw ZIJN. Paarden inspireren ons om steeds weer tot de meest pure en essentiële vorm van onszelf te komen. Ze nodigen uit om intuïtief en aanvoelend in het moment te zijn. Uit de vorm te stappen, af te dalen tot de essentie en van binnenuit tot expressie te komen. Dat is een rijke levensweg, die voortdurend in beweging is…”

Ze biedt een professionele kwaliteit in combinatie met gevoel en inlevingsvermogen en 22 jaar vakdeskundigheid in haar driedaagse trainingen, verdiepende trajecten en professionele jaaropleidingen.

De hoofdlocatie van Terra Natura is gelegen in Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg. De locatie heeft een rustige ligging, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwsselend uit heide, bossen, vijvers en poelen ten midden van het karakteristieke coulisselandschap van de achterhoek.

Verder worden er ook nog trainingen gegeven op diverse andere plekken in Nederland en België waaronder op onze gastlocaties in Houthalen (België) en Loenen (Nederland)

Voor meer info, zie het programmaoverzicht!