Uw inschrijvingen Inschrijvingen (0)

Terra Natura, school of essence

Terra Natura staat voor een verfijnde en kwaliteitsvolle manier van omgaan met paarden. De trainingen en werkwijze zijn ontwikkelt door Djesse Stubbe.

Djesse ontwikkelde in de afgelopen 22 jaar een wijze van omgaan met paarden die mensen tot een diepe ontwikkeling brengt, waardoor er een ongekende verfijning kan ontstaan.

Djesse: ” Zoals alle oude levenskunsten, leert omgaan met paarden mensen iets over essentiële waarden. Een kwaliteit van leven die we misschien lang vergeten zijn. Aanwezig, echt en onverstoorbaar. Subtiel, verwonderlijk en verfijnd.

Deskundig omgaan met paarden betekent, beginnen bij je eigen ontwikkeling. Paarden inspireren ons om steeds weer tot de meest pure vorm van onszelf te komen. Ze nodigen uit om intuïtief in het moment te zijn. Uit de vorm te stappen, af te dalen tot de essentie en van binnen tot expressie te komen. Dit is een rijke levensweg, die voortdurend in beweging is.”

Djesse’s trainingen onderscheiden zich door haar ruime visie en unieke aanpak, die telkens weer kijkt naar wat mens en paard individueel en gezamenlijk nodig hebben om tot ontwikkeling te kunnen komen. Een krachtige lichaamsbeheersing, innerlijk leiderschap, balans, intuïtief doorzicht, helderheid van geest en beheersing van energie bekwamen je als mens tot het verkrijgen van een sensitieve en toch glasheldere communicatie met het paard. Een puur en essentieel evenwicht.

Ze biedt een professionele kwaliteit in combinatie met gevoel en inlevingsvermogen, een zelfontwikkelde en unieke werkwijze en 22 jaar vakdeskundigheid in haar driedaagse trainingen, maatwerkprogramma’s, verdiepingstrajecten en professionele jaaropleidingen.

De hoofdlocatie van Terra Natura is gelegen in Gelderland, vlak onder de Achterhoekse Slangenburg. De locatie heeft een unieke ligging, in bosrijke omgeving, midden in de stilte van de natuurgebieden van staatsbosbeheer. De omgeving bestaat afwsselend uit heide, bossen, vijvers en poelen ten midden van het karakteristieke coulisselandschap van de achterhoek.

Verder worden er ook nog programma’s gegeven op diverse andere plekken in Nederland en België waaronder op onze gastlocaties in Ruddervoorde, Peer en Orval (België) & Loenen (Nederland)

Voor meer info, zie het programmaoverzicht!